9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

NE BOSTE VERJELI! Medtem ko se migranti brez dokumentov prosto sprehajajo po državi, je policist oglobil Slovenko, ki je psička peljala na sprehod, a doma pozabila osebni dokument!

Medtem ko se ilegalni migranti brez težav sprehajajo po Sloveniji, še posebej če zaprosijo za azil, policija piše plačilne naloge Slovenkam in Slovencem, če slučajno doma pozabijo identifikacijski dokument.

Po spletu je spet zaokrožila lanska zgodba Slovenke. Najbrž zato, ker je v času, ko migranti preplavljajo Slovenijo brez dokumentov, še kako aktualna.  

Gospa se je s psičkom sprehajala v bližini svojega doma, a je doma pozabila osebno izkaznico. »Seveda si ni predstavljala, da jo bo ustavil policist in ji napisal lepo kazen,« je zapisano na družbenih omrežjih.

Gospa je na Facebooku objavila plačilni nalog in zapisala: »Ojoj, kaj se gremo. Izrečena globa zaradi tega, ker ni imel pri sebi osebne izkaznice – na sprehodu z psom le 500 m od doma. Nimam besed.”

Policist jo je oglobil za 50 evrov, kot razlog je navedel, da je ni mogel identificirati. Številni so se nad kaznijo zgražali.

Kazen so policisti izrekli v Zgornji Polskavi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine