7.5 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Najbolj gledani flim je komedija Počutim se lepo

Pretekli konec tedna je komedija Počutim se lepo privabila v slovenska kina največ gledalcev. Samozavest, ki jo je izžarevala glavna igralka Amy Schumer, je očitno pomagala in privabila večino gledalcev nežnejšega spola, ki jih je preprosto dekle, ki po čudežnem spletu okoliščin misli, da je manekenka, nasmejalo do solz.

Sporočilo komedije je, da se moramo imeti radi in prav to nas dela privlačne. Glavna akterka Amy je pojasnila, da mora samozavest prihajati iz nas samih ter da se moramo naučiti imeti radi. »Upam, da se ta film dotakne vseh, osebno pa sem ta film posnela zame kot 12-letnico,” še dodaja komedijantka in upa, da bomo lahko 12-letnico v sebi ozdravile tudi vse druge.

Nad komedijo je navdušena tudi kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey, ki je v pogovoru z Amy izpostavila, da se po ogledu filma dobro počutiš v svoji koži, druge pa obsojaš manj. In če ti to uspe narediti v filmu in nasmejati ljudi, potem je cilj dosežen, sta se strinjali obe. Tudi voditeljica in komedijantka Ellen DeGeneres je nad filmom navdušena in je poudarila, kako pomembno je sporočilo ter da bi moralo film videti vsako mlado dekle, pa tudi moški.

Komedija POČUTIM SE LEPO je v naših kinematografih na sporedu od 19. aprila 2018.

O ZGODBI:
Dekle povprečnega videza Renee Barrett (Amy Schumer) ima težave s samozavestjo in se zaveda, da ni med najbolj privlačnimi ženskami. Ko se v telovadnici pri padcu s sobnega kolesa močno udari v glavo, se ji v trenutku spremeni življenje. V ogledalu komaj prepozna svojo novo brezhibno postavo, lepo polt in bujno pričesko, skratka prepričana je, da je manekenka. Njena samozavest je tako visoka, da se brez kančka dvoma, strahu in truda loti vsega, kar ji pade na pamet. Samozavest ji pomaga tudi pri ljubezni, saj spozna fanta, dobi razgovor za službo in se celo udeleži tekmovanja v bikinkah. A njen novi videz in rastoča samozavest imata le eno pomanjkljivost, ki se je novopečena lepotica sploh ne zaveda – vsi drugi jo namreč še vedno vidijo v njeni stari debelušni podobi. A nič ni večno in njena perspektiva kmalu ne bo več enaka…

IGRALSKA ZASEDBA: Amy Schumer, Michelle Williams, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton, Rory Scovel, Tom Hopper, Busy Philipps in Aidy Bryant
REŽIJA: Abby Kohn in Marc Silverstein
SCENARIJ: Abby Kohn in Marc Silverstein
PRODUCENTI: Amy Schumer, Nicolas Chartier, McG, Alissa Phillips, Dominic Rustam, Mary Viola
IZVRŠNI PRODUCENTI: Justin Bursch, Jonathan Deckter in Kevin Kane
ŽANR: komedija

Zadnje novice

Sorodne vsebine