10.6 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Nagnusno do fundamenta: afera z bulmastifi je le vrh ledene gore! V Srbiji odkriti bordeli za spolne odnose z živalmi!

Veste, zakaj Britanci tako radi obiskujejo Beograd? Verjetno ne toliko zaradi lepot prestolnice nekdanje Jugoslavije, niti zaradi Titovega groba. Pač pa, ne boste verjeli – zaradi seks turizma. In to ne običajnega, ampak tistega z živalmi.

 

Nekateri tuji mediji namreč poročajo, da se v Srbijo zgrinja vse več britanskih turistov, ki naj bi obiskovali posebne bordele, kjer si lahko omislijo kar žival za seksualnega partnerja. Obstajala naj bi celo organizirana turistična potovanja s tem namenom, saj naj bi agencije ponujale direkten prevoz do takšnih bordelov.

In kar je najbolj grozljivo – imeli naj bi možnost posiljevati omamljene pse za ceno med 70 in 150 evri. V kolikor želijo odnos posneti, morejo plačati dodatnih 50 evrov.

Na dogajanje se je že odzvalo srbsko združenje za zaščito živali, ki je prišlo na sled tovrstnim bordelom. Na svojem facebook profilu so namreč objavili fotografije psa, ki je oblečen v ženske hlačne nogavice in čevlje, iz fotografije je razvidno, da je omamljen. Zato ponujajo nagrado v višini 1000 evrov tistemu, ki jim bo pomagal razkriti kraj kjer počnejo prej omenjene zločine.

Se vam zdi zgodba znana? Spomnimo na dogajanje v Sloveniji pred desetletjem: najprej se je zgodil napad četverice bulmastifov na Stanislava Megliča. Enega so ustrelili, ostale so zasegli in bi jih morali uspavati. Vendar so bili preko zvez vrnjeni lastnikom, to je Zori Roter oz. Saši Baričeviču, ki je takrat vodil kliniko Barsos. Nato pa se je zgodil nov pokol, saj so bulmastifi v garaži napadli lastnika in ga oklali do smrti. Zgodba nikoli ni dobila epiloga, a v javnosti so zaokrožile informacije, da je bila agresivnost bulmastifov posledica spolnih zlorab.

Zadnje novice

Sorodne vsebine