6.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Na Pop TV in na Kanalu A žalujejo – zapustil jih je znan obraz

Izvedelo se je, da medijsko hišo Pro Plus zapušča še eno znano ime in sicer Jan Golja, ki je bil sprva grafični oblikovalec, nato pa je postal novinar. Med drugim je bil idejni vodja dobrodelnega tekaškega projekta Mali koraki za velik cilj, s katerim je več let zbiral denar za pomoč otroke z Downovim sindromom, avtizmom, socialno ogroženim družinam …

 
!12 let in 15 dni. Toliko časa je trajala moja prva resna zaposlitev. Kako resno sem jo vzel? Zelo! Sprva sem bil grafični oblikovalec, to je bilo davnega leta 2007, a zaradi svoje vedoželjnosti, nisem nikoli sedel na stol in čakal na delo. Vedno sem želel več, nova znanja, nove poti, nove izkušnje, in to vsak dan. Zato sem postal montažer, asistent, organizator, snemalec, arhivar, v neki fazi deček za vse. Razumljivo, hotel sem še korak naprej, želel sem na teren, med ljudi,” je zapisal na Facebooku.
 
Kot pravi, je novinar postal zaradi trme in vztrajnosti. “In ta del, sem vzel zelo, zelo resno. Tako zelo, da mi določene teme niso dovolile nočnega spanca. A nič zato, tudi po 16 ur sem taval in iskal niti, da sem lahko stkal pomembne prispevke. Zakaj? Ker sem vedel, da imam skozi tako velik medij, kot je POP TV/Kanal A, moč, in zato, tudi odgovornost.”
 
Kje bo nadaljeval kariero, za zdaj še ne ve.

Zadnje novice

Sorodne vsebine