0.8 C
Ljubljana
petek, 3 decembra, 2021

Mravljišče: V SD in Levici vedo, zakaj je propadla interpelacija proti dvema ministroma: “Vlada je vklopila oddajnik 5G v času glasovanja!”

Piše: mravljišče.si

“Točno smo vedeli, da bodo to naredili. Če bo šlo tako naprej, se bo celo Vizjak obdržal na položaju,” je bilo v zadnjih dneh slišati v poslanski pisarni Levice. Seveda je govora o propadlih interpelacijah proti ministrici za izobraževanje Simoni Kustec in ministru za pravosodje Marjanu Dikaučiču. 

Kot je znano, je glasovanje o interpelaciji propadlo, ministra ostajata na položaju. In to kljub napovedim iz KUL, da imajo za razrešitev obeh ministrov na voljo dovolj glasov. Sedaj so našli logično razlago, ki jo je prvi sporočil poslanec SD Matjaž Nemec, slednji tudi vodi komisijo za nadzor tajnih služb. “Tik pred glasovanjem je vlada poslala ukaz, naj oddajniki 5G povečajo signal. To je seveda zmešalo glasovalne naprave v državnem zboru, saj nekaterim poslancem opozicije glasovanje sploh ni pravilno funkcioniralo. Gre torej za zaroto in nov poskus državnega udara z zlorabo tajnih služb,” je sporočil Nemec.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine