-2.1 C
Ljubljana
torek, 25 januarja, 2022

Mravljišče sporoča: pred velikim protivladnim zborovanjem pripadniki Božje vojske pripravljajo sedemdnevno obleganje vladne zgradbe

Piše: Mravljišče.si

Po tistem, ko je sedaj že legendarni prerok Uroš Bukovec oklical križarsko vojno proti sedanji vladi, ki naj bi bila po njegovo satanistična in celo nacistična, se že javljajo prvi prostovoljci, t. i. križarji, ki bodo v soboto, 4. decembra, obkrožili vladno zgradbo in jo oblegali sedem dni. Ni znano, ali se jim bo pri dejanju pridružila tudi organizacija Scutum Fidei, katere pripadniki so se doslej že spopadali s slovensko policijo. 

Eden od članov t. i. Božje vojske, kot se križarji imenujejo, je za naš portal ekskluzivno pojasnil: “Idejo oziroma navdih smo dobili v Svetem pismu, saj je tudi Jozue skupaj z Izraelci oblegal Jeriho in so nato vsi skupaj zavpili, obzidje pa se je sesulo. Tudi mi bomo s seboj prinesli trombe, na pomoč bomo poklicali trubače iz Guče, ki nam jih bo priskrbel ljubljanski župan. Od afriških migrantov smo v dar dobili vuvuzele, saj veste, to je tisti slavni navijaški pripomoček. Ko bomo to uporabili, bodo ti prasci prostozidarski mislili, da nad nje prihajajo sršeni, ker bo tako brenčalo. Skušali bodo bežati tako kot Ceauşescu, pa jim ne bo uspelo. Imamo vso podporo od vseh anticepilskih organizacij, od stranke Resni.ca, od Gibanja ozaveščenih prebivalcev, tudi od drugih skupin. Jim bom že pokazal. Brata, prvaka v borilnih veščinah, na videu! Ko opravimo z vlado, opravimo tudi z lažnimi kristjani. Ti izdajalci bodo plačali. Ne samo trideset srebrnikov, ampak precej več. Ta peklenska banda podpira prostozidarje na oblasti. Ponavljam: ne bodo ušli zasluženi kazni. Zato bomo ustanovili Sveto inkvizicijo, ki jim bo sodila. Najprej tistemu krivoverskemu novinarju Demokracije, ki izdaja blasfemične knjige o Mariji!” 

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine