6.5 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Mravljišče poroča: Primož Cirman razložil skrivnost domnevnega Janševega podzemnega predora – v resnici Janković gradi podzemno železnico

Piše: Mravljišče.si

Pred nedavnim je portal Necenzurirano, ki ga ureja osamljeni Primož Cirman, po prepričanju premierja Roberta Goloba najboljši slovenski raziskovalni novinar, precej obširno poročal o razvpitem predoru, ki naj bi ga prejšnja, torej Janševa vlada dala zgraditi na območju med Cankarjevim domom in slovenskim parlamentom. 

Informacije o predoru je nedavno potrdila tudi ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar, češ da je ministrstvo za notranje zadeve še pod prejšnjim ministrom Alešem Hojsem naročilo projektno dokumentacijo za gradnjo predora, ki naj bi služil za varnostni umik oz. pobeg Janeza Janše ter njegovih ministrov pred  protestniki. Češ, romunski diktator Ceauçescu je bežal z zgradbe romunske komunistične partije s helikopterjem, Janša pa bi imel lažjo pot, saj bi parlament zapustil preko podzemnega rova.

Seveda je tudi nas zanimalo, kakšni so ti dokumenti in o čem govorijo. Zato smo najprej poklicali kar samega Cirmana. Na mobilni telefon se nam ni javil, zato smo precej časa tudi zaman klicali na stacionarni telefon uredništva portala Necenzurirano. Ker se dva dni ni nihče oglašal, tretji dan pa smo dobili povratno informacija, da je telefonska številka zaradi dolgov lastnika izklopljena, se je naša ekipa odpravila kar v pisarno, vendar smo našli samo poštni nabiralnik, poslovnih prostorov uredništva pa ne.

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine