20.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 avgusta, 2022

Mravljišče poroča: Bo Srbija napadla Avstralijo? Če se to zgodi, je ime krivca znano – imenuje se Violeta Bulc

Piše: Mravljišče.si

Novica, da so oblasti Avstralije zavrnile izdajo vizuma tenisaču Novaku Đokoviću, ker se ne želi cepiti, je sprožila zelo velik odziv v Srbiji, kjer mnogi  celo menijo, da bi morali Srbi Avstralce naučiti reda in discipline. 

Ker pa tudi v Avstraliji živi precej Srbov, so slednji že sprožili proteste v Melbournu, obstaja celo možnost, da bi ustanovili SAO Južna Avstralija, po vzoru velikega upora v Kninu leta 1990. Čeprav se je takšna možnost še včeraj zdela nemogoča, pa naši viri trdijo, da ni tako nemogoče. Namreč, Srbija naj bi za pomoč pri doseganju nemogočega poklicala kar nekdanjo evropsko komisarko Violeto Bulc.

In zakaj ravno njo? Takole nam je pojasnil Slavko Šolević, nekdaj znani iniciator srbskega gibanja na Kosovu: “Glede na svoje izkušnje, kako smo s šamansko tehniko nekoč umetno napihovali številke mitingašev, sploh tistih na Gazimestanu, se je naš Odbor za zaščito človekovih pravic ter svoboščin Novaka Đokovića odločil, da za pomoč zaprosi osebo, ki se s tem ukvarja in ima velik vpliv na evropsko politiko, čeprav ne deluje več aktivno v njej. Gospa Bulc, sedaj nekdanjo snaho umrlega politika Marka Bulca, ki je bil leta 1989 protikandidat Janeza Drnovška, ki je nato postal tisti predsednik predsedstva SFRJ, ki je potunkal kosovske Srbe, je več kot primerna oseba za to. Pred svojo poroko se je pisala Bunc, menjala si je torej le eno črko v priimku. Brali smo tudi v vaših spletnih medijih, da je s svojo okultno energijo in šamanizmom zelo dobra iniciatorka upora proti vaši vladi, ki jo vodi zloglasni Janša, za katerega sem še danes prepričan, da je Šiptar, pa še kliniko ima v Avstraliji, torej ima tam močan vpliv. Ko je neki vaš komik pozval, da je treba iti nad oblast z vilami in baklami, sem si rekel: to je to. Na takšen način bomo prepotentne vrečarje iz Avstralije naučili manir. Ne bodo nam oni postavljali pogojev, kdo in kako lahko tekmuje na avstralskem odprtem teniškem prvenstvu. Srbija do Melbourna!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine