4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 marca, 2023

Mož s švicarskim nožem odrezal penis ženinemu posiljevalcu, zdaj ga čaka strožja kazen od posiljevalca

Mož (27) je odrezal Dimitriju Ivčenku (25), ki je posilil njegovo ženo, penis. Škandalozno je, da mu grozi osem let zapora, posiljevalcu pa le pet let, poroča Daily Mail.

Mož in žena iz vzhodne Ukrajine sta se zabavala v baru. Žena je bar zapustila okoli 1. ure zjutraj, mož je še ostal.

Ko je prišla v bližino doma, jo je napadel Dimitrij Ivčenko. Z roko ji je pokril usta in jo odvlekel v grmičevje. Mož, ki je iz bara odšel okoli 10 minut za ženo, je med hojo domov zaslišal čudne zvoke. Ko je preveril, je videl Ivčenka, kako drži njegovo ženo za grlo in jo posiljuje.

Napadel je posiljevalca, iz žepa izvlekel švicarski nož in Ivčenku odrezal penis.

Policijo je poklicala žrtvina mama in sosedi, ki so pritekli na kraj dogodka, ker jih je zbudil krik posiljevalca, medtem pa je mož, še ves v šoku, taval 13 kilometrov do sosednje vasi in tam prosil vaščane, da pokličejo policijo.

Za moža so odredili hišni pripor (obtožili so ga hudega telesnega poškodovanja), posiljevalcu so v bolnišnici nazaj prišili njegovo moškost, a so zdravniki v dvomih, če bo še kdaj uporabna, še poroča Daily Mail.

The victim was walking near her apartment block after saying goodbye to friends in a nearby restaurant when she was attacked

Žrtev posilstva na sodišču. Njenemu možu, ki jo je branil, grozi osem let zapora. (Slika: ICTV)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine