13.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Mož, ki je izpodrinil Jelinčiča: Vedel je, da razbija družino, a se ni ustavil

Monika Jelinčič svojega novega partnerja, zaradi katerega je po 16ih letih zakona zapustila Zmaga Jelinčiča, ni prav dosti skrivala, z njo je prišel tudi na sodišče:  Monikin »ta novi« in od nje mlajši je Rok Miklič, finančni direktor in družbenik podjetja Digit, ki njemu in njegovemu očetu Ivanu Mikliču  ustvarja več deset milijonov evrov prihodkov, poročajo Slovenske novice.  

Spoznala sta se na izpitu iz padalstva in se v hipu zaljubila. Predlani naj bi Monika z ljubimcem Rokom Mikličem in njuno družbo v Španiji preživela božične praznike, z njim pa je lani praznovala tudi novo leto.

Rok Miklič pa ima očitno slabo vest, ker je razbil družino in te dni preseneča z iskrenim zapisom na facebooku. Priznal je, da je imel pri vsem skupaj tudi občutek krivde, ker naj bi razdiral družino in nekaj, za kar je vedno trdil, da je sveto. Objavljamo celoten zapis Roka Mikliča, objavljen na FB:

“Dragi prijatelji, družina, znanci, poslovni partnerji,

Neresnične medijske objave in dogodki iz preteklih dni so me pripravili do tega, da kljub prvotnemu nasprotovanju povem svojo plat zgodbe in seveda resnico. Vsi, ki me dobro poznate, veste, da nikoli nisem želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih. Žal sem bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

Ljubezen je zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike. Kljub temu pa je imela ljubezen do nje vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko sem se zaljubil. Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.

Bom čustva pustil ob strani in se osredotočil na dogajanje zadnjih dni. V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.

Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine