0.2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Mercator pomagal preobremenjenim zdravstvenim delavcem v UKC Ljubljana z okrepčili

“Hvala za vso podporo zaposlenim na najbolj obremenjenih deloviščih. Mercator je dostavil malico in kavo za Infekcijsko kliniko, ki bo razdeljena med osebje. Hvala za gesto in okrepčilo. Pomeni veliko,” so se v UKC Ljubljana zahvalili Mercatorju za pomoč z okrepčili.

 

Te dni se zaposleni na infekcijski kliniki UKC Ljubljana, trenutno najbolj obremenjenem delovišču znotraj slovenskega zdravstva ta trenutek, borijo s pandemijo koronavirusa Covid-19.

Ker to za sabo prinese številne napore in požrtvovalnost, so jim v Mercatorju izkazali hvaležnost z zdravo malico in kavo. “Hvala za gesto in okrepčilo. Pomeni veliko,” so se v UKC Ljubljana na Twitterju zahvalili Mercatorju za pomoč z okrepčili, ki jim bodo gotovo prišli še kako prav v teh napornih trenutkih.

 

Hvala za vso podporo zaposlenim na najbolj obremenjenih deloviščih. Mercator je dostavil malico in kavo za Infekcijsko kliniko, ki bo razdeljena med osebje. Hvala za gesto in okrepčilo. Pomeni veliko.

View image on TwitterView image on Twitter

 
 

Ob tem v uredništvu Nova24TV apeliramo na vse, ki bi lahko kakorkoli pomagali pri premagovanju nacionalnega zdravstvenega problema, naj to storijo po svojih zmožnostih, saj bo v teh težkih trenutkih vsakršna dobrodelna pomoč prišla še kako prav.

Rok Krajnc

Zadnje novice

Sorodne vsebine