12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Med Zmagom Jelinčičem Plemenitim in Moniko Zupanc Jelinčič se spet kreše: pred vrati je odločilna bitka!

Kot poročajo Slovenske novice, bosta predsednik SNS in poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti in Monika Zupanc Jelinčič  v četrtek začela reševati na sodišču. Jelinčič bo v ločitvenem postopku zahteval nazaj vračilo darila; parcelo na Primorskem, ki je vredna okoli 0,67 milijona evrov.

Spomnimo. Konec poletja je v javnost prišla novica, da se Zmago Jelinčič Plemeniti ločuje od Monike, ki je predsednika SNS in poslanca zamenjala z mlajšim Rokom (TUKAJ). Hčerki Aleksija Iris in Aleksandra Tisa naj bi sicer odšli z Moniko, kar pa ne pomeni, da je skrbništvo dokončno določeno, saj se oba starša še borita zanj.

Zanimivo je, da prvak SNS v medijih zatrjuje, da je Moniko vzel, ko je bila brez premoženja. Tudi vlagala naj ne bi v Ljubljani in na Primorskem. Slovenske novice pa poročajo, da naj bi bil denar za parcelo na Primorskem ženin.

Leta 2011 je namreč Monika na dražbi kupila sporno parcelo. Ker se njeni prihodki niso skladali z vrednostjo nakupa, jo je pod drobnogled vzela finančna uprava. Monika je priznala, da ji je 667.000 evrov podaril Zmago, on pa da je do denarja prišel s prodajo starin in numizmatične zbirke. Ne glede na vse ji je danes finančna uprava odmerila četrt milijona evrov davka, na kar pa se je pritožila in na koncu bila uspešna, še poročajo Slovenske novice.

Zadnje novice

Sorodne vsebine