19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se ločujeta! Gre Matjaž v naročje Dominike Švarc Pipan?

Manekenka Iryna Osypenko in poslanec SD Matjaž Nemec se po sedmih letih zakona ločujeta. Kljub razhodu ostajata dobra prijatelja in zaupnika, pravita, poroča portal Siol, ki se sklicuje na revijo Suzy.

Javnosti je par sporočil, da sta se novico o ločitvi z javnostjo odločila deliti zato, ker tudi prej nista skrivala skupnih trenutkov, a da v nadaljnje o tem javno ne želita več govoriti. Dodajata, da sta hvaležna, da je njuna ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo.

»Skupaj sva preživela ogromno lepih trenutkov, vedno sva si stala ob strani in lahko sva se zanesla drug na drugega. Ponosna sem na oba, da nama je uspelo tako odraslo in modro ravnati z najinimi čustvi. Ker drug drugemu privoščiva le najboljše, sva po temeljitem in dolgotrajnem premisleku sprejela težko, a sporazumno odločitev,« je dejala Iryna Osypenko.

Govorice, da se par razhaja, so postale glasne ob državnozborskih volitvah, saj so Matjaža Nemca vse bolj pogosto videvali v družbi Korošice Dominike Švarc Pipan, sicer nova državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje.

Dominika Švarc Pipan in Matjaž Nemec. (slika: Facebook/MatjažNemec)

Več lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine