9.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Madonna napovedala turnejo ob izidu novega albuma Madame X

Ameriška pop pevka Madonna je napovedala turnejo ob novem albumu Madame X, ki bo izšel junija. Uvedel jo bo koncert septembra v New Yorku, med drugim sta načrtovana še koncerta v Chicagu in Los Angelesu, je v ponedeljek napovedala pevka. V začetku prihodnjega leta si želi Madonna nastopiti še v Lizboni, Londonu in Parizu.

 

 

Kot je napovedala v videu, si na koncertih želi “intimnega doživetja” s svojimi oboževalci. Koncerti tako po pisanju nemške tiskovne agencije dpa ne bodo v velikih dvoranah, ampak v gledališčih, med drugim v newyorški operi Howard Gilman ter Gledališču Wiltern v Los Angelesu. Cene vstopnic se gibljejo med 60 in 760 dolarji.

Madame X bo Madonnin 14. studijski album, nazadnje je leta 2015 izdala album Rebel Heart. Na njem bo 15 pesmi, pri katerih so med drugim sodelovali ameriška raperja Quavo in Swae Lee ter brazilska pevka Anitta.

Z založbe Universal Music so sporočili, da je na glasbo vplivalo pevkino življenje v Lizboni zadnja leta. Na albumu bodo pesmi v angleščini, španščini in portugalščini. Tudi Madonna je sporočila, da se je njen novi album rodil v Lizboni. “Tam sem našla osnovo in čarobni svet izjemnih glasbenikov, ki so podkrepili moje prepričanje, da ima glasba povezovalno moč ter da je duša univerzuma,” je pevkine besede povzela dpa.

Zadnje novice

Sorodne vsebine