4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Luksuznega življenja, ki ga igrajo v nadaljevanki, si niti slučajno ne morejo privoščiti

Danes Slovenske novice poročajo o šokantnem razkritju honorarjev slovenskih igralcev. Skromna plačila za snemanje slovensek nadaljevanke je razkrila igralka Tina Gorenjak, ki svojim sledilcem dostavlja utrinke s snemanja nove televizijske serije Najini mostovi.

Gkedalci in sledilci so že spoznali njenega bogatega in vplivnega televizijskega moža, igralca Aleša Valiča, zdaj pa je predstavila še svojega luksuznega jeklenega konjička, s katerim se bo prevažala v seriji.

»’Naš družinski avto’. Mhhhhmmm. V TV seriji seveda. Dvomim, da si katerikoli od slovenskih igralcev lahko privošči Jaguarja. Kitajski turisti na gradu so pa itak mislili, da snemam reklamo za Jaguar. BTW- predvidevam, da bi za reklamo za J. dobila mnogo več kot za slovensko TV serijo – za ceeelooo sezono. Ampak res se imamo lepo in uživam v vsaki minuti snemanja in ustvarjanja nove TV serije Najini mostovi,« je Gorenjakova zapisala ob fotografiji, na kateri ob avtomobilu pozira oblečena v rumen hlačni kombinezon, še poročajo Slovenske novice.

Več si lahko preberete na POVEZAVI.

Zadnje novice

Sorodne vsebine