20.2 C
Ljubljana
petek, 19 avgusta, 2022

Lovec na zaklade v zloglasnem Bermudskem trikotniku odkril ostanke vesoljske ladje?

Lovec na zaklade na televizijskem programu Discovery Channel se je dokopal do presenetljivega nepojasnjenega odkritja globoko pod Bermudskim trikotnikom, za katerega verjame, da predstavlja prvi dokaz o zunajzemeljskem obisku na Zemlji pred več sto leti. 

Raziskovalec Darrell Miklos je pri odkrivanju uporabljal skrivne zemljevide, ki jih je izrisal njegov tesni prijatelj in znani astronavt pri Nasi Gordon Cooper z namenom, da bi lahko odkrival razbitine ladij v Karibih.

Odkritje, ki naj bi šokiralo svet

Miklos je svoja dosedanja odkritja prikazoval v dveh sezonah dokumentarne serije Cooper’s Treasure (Cooperjevi zakladi) na Discovery Channelu. V zadnjih mesecih pa se je njegova ekipa dokopala do odkritja, za katerega verjame, da bo povsem šokiral svet. S pomočjo zemljevidov se je usmeril v do sedaj povsem neraziskano lokacijo blizu Bahamov, da bi ob potapljanju naletel na kakšno izmed starodavnih razbitin ladij.

Šlo naj bi za ostanek vesoljske ladje

Namesto starodavne razbitine je veteranski iskalec zakladov ugledal bizarno strukturo, ki je še nikoli ni videl. Prepričan je, da velikanski neidentificiran potopljen objekt predstavlja ostanke vesoljske ladje, ki je dolgo nazaj prispela na Zemljo. V intervjuju za britanski Daily Mail je 55-letnik pojasnil, da ga je šokirala analiza materiala na najdbi. Po njegovem mnenju gre za material, ki ga ni izdelala človeška roka, prav tako tudi ne narava, zato sklepa, da gre za ostanke vesoljske ladje.

N. Ž.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine