18.7 C
Ljubljana
nedelja, 13 junija, 2021

Lepa gesta MK Group za slovensko zdravstvo

Te dni se v hotelu Kempinski Palace Portorož zaključuje brezplačni oddih za 100 slovenskih zdravnikov ter medicinskih sester. Zdravstveno osebje iz vseh štirih slovenskih COVID-19 bolnišnic je pretekla dva meseca gostovalo v ikoničnem portoroškem hotelu. Zasluženi oddih po koncu prvega vala epidemije je omogočila družba MK Group. Lepa gesta ustanovitelja in predsednika družbe, Miodraga Kostića, je bila toplo sprejeta pri zdravstvenem osebju, ki so se v preteklih dveh mesecih zvrstili v ikoničnem portoroškem hotelu.

 

Jelena Baronik, direktorica hotela Palace Portorož ob oddihu zdravnikov ter zaposlenih v zdravstvu z vseh štirih slovenskih COVID-19 bolnišnic: »Naš hotel temelji na visokih moralnih ter etičnih načelih. Odločitev predsednika MK Group Miodraga Kostića za povabilo zdravnikov in zaposlenih v zdravstvu k brezplačnemu letovanju je pravi izkaz solidarnosti ter razumevanja lokalnega okolja in skupnosti. Veseli nas, da lahko brezplačni oddih omogočimo tistim, ki si to v tem trenutku najbolj zaslužijo. To so zaposleni v zdravstvu, ki skrbijo za javno zdravje.«

Spomnimo, družba MK Group v boju proti epidemiji korona virusa doslej namenila že skoraj pol milijona evrov, pri tem pa je ena najuspešnejših gospodarskih družb v regiji dečku Krisu omogočila tudi povratek v Slovenijo z zasebnim letalom v času svetovne epidemije koronavirusa.

Zadnje novice

Sorodne vsebine