10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Legendarni rocker Mick Jagger uspešno okreva po operaciji srca

Pevec legendarne skupine Rolling Stones Mick Jagger uspešno okreva po operaciji srčne zaklopke, ki so jo opravili v New Yorku. Kot je povedal 75-letni Jagger, se zdaj počuti bistveno bolje, ob tem pa se je zahvalil tako osebju v bolnišnici kot tudi vsem tistim, ki so mu posredovali sporočila podpore.

 

 

Skupina Rolling Stones je morala zaradi zdravstvenih težav svojega frontmana preložiti prihajajočo turnejo po Severni Ameriki. Jagger je prejšnjo soboto na družbenih omrežjih zapisal, da je žalosten, ker so morali preložiti turnejo, da pa bo zelo trdo delal, da bo lahko čim prej znova na odru.

“Vsem oboževalcem v Ameriki in Kanadi, ki imate vstopnice, sporočam, da mi je zelo žal. Res mi ni všeč, da vas moram takole razočarati,” je navedel.

Tiskovni predstavnik skupine je tvitnil, da je pričakovati, da bo Jagger popolnoma okreval, ni pa tedaj pojasnil, kakšne težave ima glasbenik.

Zasedba bi morala ameriško turnejo No Filter po prvotnih načrtih začeti 20. aprila v Miamiju. V ZDA in Kanadi je imela med aprilom in junijem v načrtu 17 koncertov.

Britanska rock skupina je bila ustanovljena v Londonu v začetku 60. let prejšnjega stoletja, doslej pa je izdala več deset albumov in po svetu zaslovela s številnimi uspešnicami.

Zadnje novice

Sorodne vsebine