16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Legendarni igralec, ki je upodobil glavni zapeljivi lik iz kultne nadaljevanke Santa Barbara, upihnil že svojo 70. svečko na torti!

Mnogi se še danes spominjajo popularne ameriške limonade Santa Barbara, za katero se je zdelo, da nima ne konca ne kraja, saj je imela kar 2137 epizod, ki so se predvajale polnih devet let. Glede na to, da so ljudje limonado in igralce vzeli za svoje, ni nič čudnega, da je bil marsikateri gledalec ob predvajanju zadnje epizode zelo žalosten.

Eden in Cruz sta bila osrednja lika legendarne limonade, ki je doživela evforijo tudi med slovenskimi gledalci. Nekatere gledalce po svetu je zgodba tako prevzela, da so celo plačevali maše za ozdravitev enega izmed likov ali pa za ponovno združitev likov, da bi ti živeli srečno do konca svojega življenja. Adolph Martinez, ki je upodobil glavnega junaka serije Cruza Castilla, danes slavi svoj 70. rojstni dan.

Santa Barbara, ki je imela 2137 epizod, se je na televizijskih sprejemnikih predvajala od leta 1984 do leta 1993. Čeprav so igralci v seriji na račun uspeha serije postali svetovno znani, pa večina po zaključku snemanja ni dosegla kakšnega pomembnejšega uspeha. Redko kdo pa ve, da naj Eden in Cruz, v skladu z originalnim načrtom scenarista, ne bi končala skupaj. Predvideno je bilo namreč, da bi Eden pristala v naročju Warrena Lockridgea. Igralci pa so v bistvu tisti, ki so dali idejo za zvezo med osebama z različnim etničnim in ekonomsko-socialnim poreklom.

 

Celoten članek je dostopen tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine