7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Legendarni Chuck Norris obiskal skakalnice v Holmenkollnu – bodo spet zaokrožile kakšne nove šale o tem »vsemogočnem« igralcu?

Ameriški igralec Chuck Norris je konec tedna obiskal Oslo in skakalnice na Hollmenkollnu. Napravo mu je razkazala aktualna olimpijska prvakinja v smučarskih skokih Norvežanka Mren Lundby in mu razložila, za kaj pri skokih gre, poroča poljska tiskovna agencija Pap.

 

Norris je Lundbyjevi priznal, da si smučarskih skokov še nikoli ni ogledal, videl je le nekaj manjših izsekov na televizijskem ekranu.

“Presenečen je bil nad velikostjo skakalnice in se zelo razveselil razgleda z vrha stolpa, kamor sem ga peljala, da je videl, kako je disciplina zahtevna in koliko poguma je potrebnega, da skočiš. Vprašal me je, kako je sploh možno, da ljudje letijo s smučmi,” je o izletu z gostom pripovedovala skakalka.

Kasneje mu je skoke natančno razložila s pomočjo posnetkov svojih skokov iz letošnjega marca, ko je na tej napravi pristala pri 134 in 126 metrih.

“Bil je presenečen, pokimal, nato pa se ozrl k ženi, ki mi je po postavi podobna in vprašal, ali ženske tudi skačejo,” je še dejala.

Zdaj 79-letni Chuck Norris, v resnici Carlos Ray Norris, ki so mu vzdevek Chuck nadeli na treningih borilnih veščin v Koreji, je bil v mladosti odličen taekwondoist in karateist ter kasneje zaslovel v akcijskih filmih.

Sicer pa, morda bo v zvezi s tem nastala kakšna nova smešna zgodba oz. vic o Norrisu. Denimo: kje pristane Chuck Norris, če se pomeri v smučarskih skokih in štarta z male skakalnice? Odgovor: na vrhu letalnice v Vikersundu…

Zadnje novice

Sorodne vsebine