13.7 C
Ljubljana
torek, 28 septembra, 2021

Legendarna smučarka Janica Kostelić po poteh Tine Maze: postala bo mamica

Država sekretarka v uradu za šport hrvaške vlade in najbolj uspešna hrvaška športnica vseh časov Janica Kostelić bo rodila predvidoma v začetku leta 2019, poročajo danes hrvaški mediji. Kostelićeva naj bi rodila dečka približno ob svojemu 37. rojstnem dnevu, ki bo 5. januarja 2019.

 

Kostelićeva se je danes udeležila seje hrvaške vlade in novinarjem v Zagrebu potrdila, da bo kmalu rodila. “Samo da bi bil živ in zdrav in naj bo srečen s tistim, s čimer se bo ukvarjal,” je odgovorila na novinarsko vprašanje, ali se bo ukvarjal s smučanjem.

Hrvaški mediji so v začetku leta poročali, da je Kostelićeva v zvezi s 35-letnim Zvonimirjem Barišićem, s katerim sta se večkrat pojavila v objemu na zagrebških ulicah. Mediji ugibajo, da je Barišić tudi oče otroka Kostelićeve, ki v javnosti ne izpostavlja pogosto svojega zasebnega življenja.

Novico o nosečnosti je najprej podelila z najbližjimi člani družine in prijatelji, pred nekaj dni jo je povedala tudi kolegom v vladnem uradu, je poročal novičarski portal index.hr, ki navaja, da je v zadnjem času hodila v službo v bolj širokih oblekah.

Nekoč najboljša svetovna smučarka Kostelićeva je navdušena nad nosečnostjo in je srečna, ker bo kmalu postala mamica, poroča Jutarnji list. Kot dodaja, bo otrok najlepše darilo za Janičin 37. rojstni dan, če bo rodila v začetku januarja prihodnje leto, kot je predvideno.

Brat Kostelićeve, Ivica Kostelić, ima dva sina z ženo Elin, babica Marica in dedek Ante Kostelić pa se že veselita tretjega vnuka, ki ga družina pričakuje “čez nekaj mesecev”.

Janica Kostelić ima štiri zlate in dve srebrni olimpijske kolajne z zimskih olimpijskih iger v Salt Lake Cityju leta 2002 in Torinu leta 2006. Osvojila je pet zlatih medalj s svetovnih prvenstev v St. Moritzu leta 2003 in Bormiu leta 2005 ter tri velika in sedem malih kristalnih globusov v svetovnem pokalu med letoma 2001 in 2006.

Zadnje novice

Sorodne vsebine