17 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Lady Gaga napovedala serijo nastopov v Las Vegasu

Ameriška pop glasbenica Lady Gaga je napovedala serijo več kot 20 nastopov v Las Vegasu, ki jih bo izvedla med letošnjim decembrom in novembrom 2019. Za to priložnost je pripravila dva različna nastopa, na katerih bo prepevala svoje uspešnice. Razkrila je, da bosta naslovljena Lady Gaga Jazz & Piano ter Lady Gaga Enigma.

 

Francoska tiskovna agencija AFP navaja, da bo Lady Gaga na svoji koncertni rezidenci v Las Vegasu predstavila dve svoji plati. Na nastopih Lady Gaga Enigma bo v ospredju njena ekstravagantna in mračna plat, na džezovskih nastopih Lady Gaga Jazz & Piano pa se bo predstavila v bolj umirjeni različici.

Prvi šov Lady Gaga bo v igralniški meki na sporedu 28. decembra. Pevka je v izjavi za javnost razkrila, da bo z Lady Gaga Enigma ponudila šov, drugačen od vseh, ki jih je ustvarila doslej. Namignila je, da bo deloval kot slavje vsega, kar nas dela edinstvene.

Pravo nasprotje bo drugi nastop, na katerem bo prepevala minimalistične verzije svojih uspešnic ter druge izbrane pop skladbe. Tega bo v nasprotju z enigmatičnim šovom izvedla le nekajkrat, še piše AFP.

Podobne koncertne rezidence so sicer že izvedli Elton John, Britney Spears in Mariah Carey.

Zadnje novice

Sorodne vsebine