9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Lado pritisnil zlati gumb v šovu Slovenija ima talent – ste videli, kaj mu je storil Branko?

Peta avdicijska oddaja šova Slovenija ima talent je postregla s še zadnjimi talentiranimi posamezniki in skupinami, ki so poskušali prepričati zvezdniško žirijo. Videli smo od pevcev do akrobatov, a le eden je tokrat dobil še zadnji zlati gumb sezone, ko ga je Lado Bizovičar zasul z zlatimi lističi.

 

Navdušila ga je komaj 16-letna Liana Piltz iz Ljubljane, ki je povedala, da vsi okoli nje mislijo, da je introvertirana, resna in “zamorjena”. Razlog za to je njeno težko otroštvo, a je Liana je s svojim nastopom popolnoma očarala vse, s svojo zgodbo in talentom pa je segla v srce Bizovičarju, ki je samo zanjo pritisnil zlati gumb in jo zasul z zlatimi lističi. Upal je tudi, da ji bo s tem na obraz narisal nasmeh, kar pa mu ni čisto v celoti uspelo, saj je bila v šoku, seveda pa jo je osrečil z neposredno uvrstitvijo v polfinalno oddajo.

Smo pa prve štiri avdicijske oddaje spremljali potegavščine, ki jih je Lado pripravil Branku. Lado je vsak teden poskrbel za dozo smeha, ko je vsako nedeljo okrasil Brankov avtomobil na različne načine. No, tokrat pa je na svoj račun prišel Branko, ki je s svojo odločitvijo šokiral prav vse.  Najbolj strogi žirant je stopil za Lada, ga začel masirati in med tem iz žepa potegnil brivnik ter se z njim ‘sprehodil’ po Ladovi glavi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine