13.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Kralj drame: Pitbul po hollywoodsko odigral omedlevico, da bi se izognil striženju krempljev!

Če je kdo mislil, da psi nimajo igralskih sposobnosti, se je uštel. Videoposnetek, ki se je razširil preko družabnih omrežij je namreč pokazal, kako pes pasme pitbul obvlada igranje omedlevice, da bi se izognil njemu nepriljubljenemu opravilu – striženju krempljev.

Posnetek prikazuje rjavo-belega pitbula, ki ko ta ugleda, da ga čaka striženje krempljev, poskrbi za predstavo pred svojo lastnico. Ta je namreč prepričljivo odigral omedlevico, da bi se le izognil aktivnosti, ki mu ni pretirano pisana na kožo.

Domiselnosti mu ne manjka
Sprva je pes sicer vzdignil taco, saj je to od njega zahtevala lastnica, a se je ta nemudoma domislil ideje, kako se aktivnosti izogniti na premeten način. Glede na to, da je pes nedvomno izkazal veliko mero domiselnosti, ne čudi, da je posnetek, ko je pred kratkim prišel v javnost, javnost povsem osvojil.

Glede na to, da je posnetek komentiralo mnogo ljubiteljev živali, je mogoče pričakovati, da bodo psičku z imenom Oskar na račun dobro odigrane predstave ponudili vlogo v kakšnem kratkem filmu, komediji ali pa družinskem filmu.

Video https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tH3J6lgfbqY

Hana Murn/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine