14.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Kako Šarec z nesodelovanjem krši standarde facebooka

Da imajo cenzorji na facebooku resnično bujno domišljijo, dokazuje tudi primer našega novinarja Gašperja Blažiča.

 

Slednji je v petek, 29. novembra, objavil kratek komentar na obnašanje premierja Marjana Šarca glede sklica seje sveta za nacionalno varnost, saj se je izkazalo, da Šarec ne želi sodelovati niti s predsednikom republike. Zapisal je: »Šarec noče sodelovati. Dolfi pa se smeji.« No, danes, tri dni po objavi, pa je lastnik FB profila dobil obvestilo, da omenjena objava krši standarde facebooka.

In kateri standardi naj bi bili kršeni? Menda glede oglaševanja nevarnih posameznikov ali organizacij. Seveda tu nismo čisto prepričani, koga so prepoznali za nevarnega – ali »Dolfija« (kdorkoli že to je, lahko je tudi novinarjev sosed z bloka, ki se mu vse skupaj zdi smešno) ali pa kar Šarca, ki postaja čedalje bolj nevaren za to državo.

Torej, drage bralke in bralci, če boste na facebooku omenjali Šarca, potem vas lahko cenzorji udarijo po prstih. Saj menda veste, da je Serpentinšek tudi nevaren šovinist in seksist, ki s svojimi pripombami o »babah zoprnih« ustvarja diskriminacijo in posredno zanika obstoj drugih spolov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine