18.4 C
Ljubljana
četrtek, 7 julija, 2022

Kaj razkrivajo podpisi Marklove, Trumpa, Mayeve in Zuckerberga? Kdo je kakšen?

Ko se je vojvodinja Sussexa Meghan Markle ob uradnem obisku Irske podpisala v spominsko knjigo, je s podpisom vzbudila zanimanje grafologov, ki trdijo, da se ravno v pisavi skriva ključ do razkritja naše osebnosti. Poleg Marklove je strokovnjakinja za rokopis Tracey Trussell vzela pod drobnogled tudi številne druge znane ljudi, med njimi tudi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, britansko premierko Thereso May in ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga.

Po besedah Trussellove stiliziran rokopis ženske, kot ga ima Merklova, razkriva, da gre za žensko, ki je dobra v oblikovanju “fasade” in kateri videz zelo veliko pomeni. Vpadljiva vijuga ob začetku črke M kaže na to, da ko ji nekaj postane všeč, je pri doseganju cilja ne bo zaustavilo prav nič.

Foto: Printscreen

Strokovnjakinja je prepričana, da ima Marklova veliko željo po lepih stvareh v življenju, zanjo pa je tudi značilna velika samodisciplina. “Ničesar ne bo prepustila naključju, saj ima zelo visoke standarde, motivacijo za to pa predstavlja odobravanje s strani družbe. Meghan lahko postane nekoliko zaskrbljena zaradi česar koli novega, majhne okrogle črke sredi njenega podpisa pa kažejo na presenetljivo pomanjkanje samozavesti.” To je romantična, strastna in zvesta ženska, čeprav samozaščitna, poudarja Trussellova.

Foto: epa

Ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg ima zelo originalen podpis, ki spominja na matematično enačbo, kar pomeni, da je njegovo razmišljanje zelo originalno. Način zapisa črke M kaže na to, da potrebuje spodbudo, preden se odpravi navzgor, proti vrhu. Skoraj kot da potrebuje nekakšno odskočno desko, preden začne ukrepati. Čustva so bolj nadzorovana kot čutna, izkrivljanja, ki so vidna pri črki M, pa kažejo na osebno anksioznost in zaskrbljenost. Pretirano velike spodnje zanke kažejo na nekoga, ki je preudaren pri svojem ravnanju z ljudmi – znano je, da je ameriški podjetnik dober pri prepričevanju -, prav tako pa kažejo na nekoga, ki je naravnan na ustvarjanje velike količine denarja in ni pripravljen odnehati, dokler ne obogati.

Foto: Printscreen

Ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg (Foto: STA)

Trussellova je glede podpisa ameriškega predsednika Donalda Trumpa dejala, da pisava razkriva, da gre za močnega alfa samca, ki kar kriči na papirju. Predstavlja narcisoida in človeka z božanskim kompleksom, je prepričana, ob tem pa dodaja, da gre vsekakor za osebo, za katero si želiš, da se bojuje na tvoji strani. “Nesorazmerno velike velike črke razkrivajo njegov ponos, medtem ko njegovi zašiljeni robati vrhi kažejo na njegove divje ambicije, dinamičnost in neustrašnost. Enakomernost njegove pisave razkriva nekoga, ki ima rad dejstva. Če ima mogoče pomanjkanje empatije do sočloveka, pa po drugi strani išče praktične rešitve za praktične probleme.”

Foto: Printscreen

Ameriški predsednik Donald Trump na shodu v Great Fallsu, Montana. (Foto: Twitter)

Britanska premierka Theresa May ima na kupe ponosa in dostojanstva in je rada v središču pozornosti, kar dokazujejo njene velike poševne črke na začetku imena in priimka. Arkade med črkami pa kažejo, da je lahko prava važička, še posebej tedaj, ko ima možnost, da lahko njena inteligenca zasije. Zapis zadnje črke y kaže, da ne trpi neumnežev in je usmerjena v končanje tistega, kar si je sama zada. Nečitljivost imena kaže, da se ne želi znajti pod vprašanjem zaradi svojih metod. Ozke črke pa kažejo, da pri njej prevladujeta previdnost in pomanjkanje spontanosti.

 

Foto: Printscreen

Theresa May (Foto: epa)

N. Ž.

Sorodne vsebine