21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Jernej Kuntner: Med igralci se dogajajo grozote

Televizijski in gledališki igralec Jernej Kuntner je po poletnem oddihu že pošteno zakorakal s svojimi delovnimi čevlji – v Ljubljanskem lutkovnem gledališču, kjer je zaposlen, pripravlja predstavo Kit na plaži Vinka Moderndorferja, ki jo tudi režira: “Predstava govori o problemu družine s posebnim otrokom. Vredno ogleda, nedvomno,” pravi Jernej.

Poleg obveznosti s predstavo sinhronizira in režira celovečerno risanko Grinch (glas mu bo posodil Goran Hrvaćanin). Sredi septembra snema celovečerni film Andreja Košaka Vsi proti vsem, kjer igra doktorja župana: “Tudi to je izjemen scenarij,” pravi Jernej. Na njegovem facebooku v septembru zaključujejo prvo serijo komičnih videov, s podelitvijo nagrad, in seveda pričenjajo novo.

Poleg vseh umetnin, ki jih pušča za sabo, ima Jernej še čas za svoje hobije s katerimi se resetira – surf, sup, knjiga v senčki, na kavču pred veliko televizijo in kakšno motoristično dirko na Šport tv: “V krogu družine se pa vedno najbolj spočijem, je kot neka božja baterija, nek kozmični energetski boost. Obenem pa moram biti aktiven na prostem, kar je ostanek moje pračloveške dediščine, zato sem aktiven športno in “kmetsko” okoli svoje hiše,” pove Jernej, ki pa ne skriva, da v njegovem poklicu ni vse tako samo zabavno: “Kolegialna nevoščljivost, ki lahko meji na nesramnost in zlobo. Groza,” pravi Jernej, ki nam razkriva še, da ima v življenju še eno neizpolnjeno željo – posnel bi še en visoko proračunski akcijski film.

Zadnje novice

Sorodne vsebine