10.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Jennifer Lopez v komediji ZDAJ ALI NIKOLI požela aplavz že med filmom!

Včeraj je v kina prišla težko pričakovana komedija z Jennifer Lopez v glavni vlogi, ki je že navdušila prve gledalke. Še pred najdaljšo nočjo in še preden sprejmemo novoletne zaobljube nam je pokazala, da lahko uresničimo vse sanje, če le dovolj verjamemo vase.

V Ljubljani je v okrašenem centru mesta potekal Ženski večer z J.Lo. Energija v Kinu Komuna je bila odlična, tudi po zaslugi radia Ekspres in sponzorjev, ki so vse obiskovalke presenetili z darilci – Rimmel, Yasenka in Max Factor. Srečne nagrajenke pa so prejele še parfum Christina Aguilera Definition, šminko Rimmel in maskaro Max Factor, kuharsko delavnico, ki jo podarja ETIS in kolagen Yasenka SkinAge. Po premieri, katere so se udeležile tudi mnoge znane in uspešne slovenke, je sledilo praznično druženje ob torti in šampanjcu.

V Cineplexx kinih po Sloveniji so si dame ogledale film v sklopu Ladies Night. V Kranju je za dobro mero smeha pred filmom poskrbel moderator Klemen Bučan, ki je srečne nagrajenke razveselil z darilnim paketom z izdelki Deborah, Christina Aguilera, Max Factor ter Bourjois ter Cineplexx darilno kartico. Ali je Jennifer Lopez še zmeraj mojstrica romantičnih komedij je preverila blogerka Ana Žontar Kristanc, ki si je privoščila kino večer s prijateljico. V mariborskem Cineplexxu pa si je film ogledala Mihaela M. Kocbek v družbi znane fotografinje Natalije Jelušič Babič ter Damjana Murka. Obiskovalke ženskega večera so se razveselile nove dišave Christina Aguilera, Deborah tekoče podlage ter svežega izvoda revije Lady.

Tudi v Mariboxu je bil včerajšnji Queen’s night rezerviran za dame. Pred filmom so se gledalke, ki so tudi tokrat napolnile MARIBOXOVO drugo največjo dvorano, lahko osvežile s kozarčkom penine, prav vse pa so prejele darilca in najnovejši izvod revije Suzy. Med gledalkami je voditeljica Ana Praznik izžrebala tudi nagrajenke, ki so prejele dišeča Diorjeva darila in degustacijo v Hiši stare trte. Film so si ogledale številne znane Mariborčanke, ki so se na prestolih v avli lahko tudi fotografirale v družbi šarmantnega kralja.

Jennifer Lopez v filmu spet dokaže, da je ljubljenka občinstva. Gledalke v Kinu Komuna so ji že kmalu po začetku predvajanja namenile spontan aplavz in s tem dokazale, da je komedija ZDAJ ALI NIKOLI odlična izbira za sproščen filmski zaključek leta.

Romantična komedija ZDAJ ALI NIKOLI je že na ogled v kinih po Sloveniji. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Zadnje novice

Sorodne vsebine