7.5 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Izpoved transvestita, ki sedaj prikriva ženske prsi

Model iz Los Angelesa – imenuje se Aleksander oziroma Arija – si je premislil glede spremembe spola.

 

Kot poroča portal Dnevno.rs, si je tridesetletnik dolgo želel, da postane ženska, zadnje tri leta je tako tudi živel pod imenom Aria, jemal je hormone, da so mu prsi zrasle. Z lasersko tehnologijo si je dal odstraniti dlake s telesa. Za to začetno investicijo je potrošil deset tisoč dolarjev, a za Daily Mail je nedavno izjavil, da ne želi več biti ženska, češ da mu to vzame preveč časa.

»Ženske tekmujejo med seboj tako, da je to nenormalno,« je dejal in dodal, da je potreben cel kup denarja za vzdrževanje ženskega videza. »Sedaj delam na krepitvi mišic prsnega koša, da bi zakril velike prsi. Srečen sem kot moški, kajti sedaj, ko sem transseksualna oseba, je to zelo stresno.« Kot pravi, ni nekdo, ki živi v škatli in ne dovoli, da mu nekdo ukazuje, kaj lahko dela in kaj ne. »Ljudje mislijo, da lažem, vendar sem zares verjel, da sem ženska, ujeta v moško telo. Sedaj vsi komentirajo moje velike prsi,« je še dejal.

Sam dela na to, da bi dosegel duševni mir. Operacije za zmanjšanje prsi ne načrtuje. Upa tudi, da bo našel partnerko, ki ga bo razumela in je ne bodo motile ženske obline.

Zadnje novice

Sorodne vsebine