16 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Hudo vroče razkritje: Slovenska zakonca, sicer lastnika nočnega kluba, sta kraljevala na svingerskih zabavah v Zagrebu

V članku lahko spoznate tudi drugo, bolj temno plat prestolnice naše južne sosede, kjer se opisuje uporabo kokaina, ki je bil že v 90. letih močno razširjen, pa javne hiše, orgije in divje zabave, na katerih so sodelovali tudi posamezniki iz Slovenije, celo lastniki javnih hiš, kriminalisti in policaji, pa so “snifali” skupaj z nogometaši, kriminalci, zvodniki in ostalimi družbenimi odpadniki. 

 

Že petnajst let se menda cena kokaina bistveno ne spreminja, čistoča pa na nivoju, vendar pa končni potrošniki pogosto dobijo robo, ki je pomešana s pudri in drugimi nadomestki. V vsaki četrti Zagreba obstajajo vsaj trije ali štirje preprodajalci, v vsaki malce večji četrti pa obstajata eden ali dva glavna in trije oziroma štirje manjši preprodajalci. V vsaki večji kavarni, kjer obiskovalci na stranišču na umivalniku opazijo ploščico, ta ni namenjena puščanju prenosnega telefona, kot mnogi mislijo, marveč vdihavanju “belih črtic”. To še ne pomeni, da ima šef kakšne povezave z drogo ali da jo prodaja, ampak predvsem pomeni, da ima pač takšne stranke in mora to dopustiti, poroča 24sata.

Kakovost kokaina naj bi bila sicer mnogo slabša kot v 90. letih, ko je bil kokain v Zagrebu že močno razširjen, padec kakovosti pa je posledica tega, da mu preprodajalci dodajajo vse mogoče substance. V 90. se je menda v Zagrebu točno vedelo od kod prihaja dobra roba. In ko se je v kakšnem stanovanju znašlo 20-30 gramov belega prahu, se je poklicalo prijatelje in pričela se je zabava, ki je trajala med 12 in 18 ur in na kateri se je vselej znašlo tudi štiri ali pet deklet. Po zabavi pa se je vzelo tableto in odšlo spat. Tovrstne robe je bilo menda na pretek celo v času Domovinske vojne. Ni bilo kavarne ali priznane diskoteke, kjer lastnik po njenem zaprtju na pladnju ni počastil s kakšno črtico.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine