4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Hudo! Ste videli, kdo je med kolesarji protestiral proti korupciji? Nekdo, ki je zaradi nje sam obtožen!

Poročali smo že, da opozicijske stranke LMŠ, SD in Levica skupaj z nekaterimi nevladnimi in anarhističnimi organizacijami ob petkih popoldne v Ljubljani organizirajo proteste na kolesih.

 

Protestira pisana paleta najrazličnejših skupin – od anarhistov, aktivistov za pravice gejev, lejzbik, transspolnih oseb do političnih funkcionarjev, ki so pred dvema mesecema in pol izgubili oblast.

No, med protestniki se najde tudi še kakšne večje eksote od prej naštetih, celo take na primer, ki protestirajo kar sami proti sebi.

Kot namreč poroča Požareport, je med protestniki mogoče opaziti tudi Bogdana Pušnika, “finančnika tranzicijskih tajkunov”, ki je pomagal zgraditi imperij Bojana Petana, vključno z časopisom Dnevnik.

Pušnik je postal znan predvsem zadnje zadnje čase, saj je državno tožilstvo zoper njega in še več drugih oseb vložilo obtožnico zaradi korupcije v projektu Teš 6. Slednjega smo, kot je znano, davkoplačevalci močno preplačali.

Pušnik, obtožen korupcije, tako protestira proti domnevni korupciji, za katero med drugim protestniki obtožujejo vlade. Ali povedano drugače, Pušnik protestira kar sam proti sebi.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine