16.4 C
Ljubljana
četrtek, 29 julija, 2021

Hrvaški portal objavil ekskluzivne fotografije zasoplega ministra Erjavca, poleg pa telesna stražarja, ki sta se ukvarjala z njegovo ženo in psom

Hrvaški portal direktno.hr je objavil ekskluzivne fotografije ministra Karla Erjavca med rekreacijo v Umagu, kjer ima vikend. Dodatno zanimanje je vzbudilo ravnanje njegovih dveh varnostnikov, ki sta se ukvarjala z njegovo ženo in psom.

Hrvaški paparac je v Umagu konec aprila v objektiv ujel slovenskega zunanjega ministra Karla Erjavca med tekom ob morju, pri čemer je po izrazu na obrazu razvidno, da je vidno utrujen.

Posebno pozornost je zbudilo tudi ravnanje obeh varnostnikov, od katerih se je eden smehljal z Erjavčevo soprogo Ljubo, drugi pa je sprehajal njegovega psa Luna, pasme airdaile terier. Pri tem se nam postavlja vprašanje, ali varnostniki v opisu svojih del sploh smejo početi to, kar je vidno s fotografij, zato smo vprašanja poslali na ministrstvo za zunanje zadeve. Na odgovore še čakamo.

Hrvati se najbolj od vsega čudijo, da je minister za zunanje zadeve Erjavec po spodletelem arbitražnem sporazumu eden vodilnih politikov pri napadih na Hrvaško, vendar hkrati hodi na morje na njihovo obalo, kjer ima vikend hišo. Naši južni sosedi so spomnili tudi na sramotno kontaminacijo arbitražnega sporazuma, ko so tajne službe v prisluhe ujele arbitra Jerneja Sekolca in Simono Drenik. Zaradi domnevne vpletenosti Erjavca je stranka Novi socialdemokrati pred kratkim na Okrožno tožilstvo v Ljubljani vložila kazensko ovadbo, in sicer zaradi domnevne zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic ter izdaje tajnih podatkov in napada na neodvisnost države v primeru arbitražnega procesa s Hrvaško.

Zadnje novice

Sorodne vsebine