13.1 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Grozljivo in sramotno – državni Siol ob iranskem napadu to državo, ki ima krvav šeriatski teokratski režim, promovira kot varno!

Državni medij Siol je postal podružnica iranskega režima. Iranski režim ne slavi po spoštovanju človekovih pravic, enakopravnega zastopanja žensk in drugih družbenih skupin. Celotna iranska družba temelji na šeriatskem pravu. Vendar jih to na Siolu ne moti, da ne bi promovirali Irana kot ene najbolj varnih držav na svetu.

 

Ob naslovnici Siola glede promoviranja iranskega režima se lahko slovenski državljani vprašajo, ali mislijo resno ali gre zopet za novo neokusno šalo. Ob svežem napadu Irana na cilje ameriške vojske v Iraku ter zaostreni varnostni situaciji v Iranu na državnem Siolu promovirajo enega najhujših zatiralskih režimov kot odlično in varno turistično destinacijo.

V promoviranju Irana gredo tako daleč, da jo izpostavljajo kot državo brez kriminala. Glede na represivnost iranskih varnostnih sil, njihovih strogih verskih zakonov, stalnega nadzora se niti ne smete čuditi, da je Iran država z malo kriminala. Zato pa je toliko bolj aktiven Iran na področju svetovnega terorizma. Njihova gonilna sila pa ubiti terorist, general Kasem Sulejmani.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine