1.8 C
Ljubljana
nedelja, 21 aprila, 2024

Google se je zmotil: Shaquille O’Neal označen kot član glasbene skupine NSNYC

Google je v noči na torek nekdanjega košarkarskega zvezdnika Shaquilla O’Neala pomotoma navedel kot člana ameriške glasbene skupine NSNYC, kjer je bil v središču zanimanja pevec Justin Timberlake. Ko so uporabniki v iskalnik vpisali NSNYC, je bil kot peti član naveden nekdanji košarkar namesto Joeyja Fatoneja, so poročali ameriški mediji.

 

“Google ima za sabo naporno noč”, se je po Twitterju na račun brskalnika pošalil Timberlake in zapisu dodal fotomontažo skupine, na kateri je Fatoneja zamenjal z O’Nealom in ime skupina spremenil v NSHAQ, za kar je uporabil vzdevek košarkarja Shaq.

Napako so pri Googlu popravili, kako je do nje prišlo, pa še ni povsem jasno. Član skupine Lance Bass pa je v intervjuju za portal TMZ razložil, da sam zna najti povezavo med O’Nealom in skupino: “Živeli smo v Orlandu in prvič smo snemali prav v njegovi hiši.”

Shaquille O’Neal je v Orlandu na Floridi igral med leti 1992 in 1996. Nekaj starejši so uspehi skupine NSYNC, ki pa po letu 2001 ni več posnela albuma. Je pa skupina letos aprila dobila svojo zvezdo na znamenitem “Walk of Fame” v Hollywoodu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine