5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

(FOTOGALERIJA) Marko Vozelj že upravičuje prejeti naziv Ambasador ivanške občine

Marko Vozelj in Mojstri so drugo leto zapored ustvarili enkraten glasbeni večer oziroma Zimsko pravljico v Višnji Gori. V dveh razprodanih koncertih so zazvenele številne uspešnice Marka Vozlja, kot tudi vsem poznane slovenske popevke, ki jih je občinstvo večkrat pospremilo s petjem in bučnim aplavzom. Med obiskovalci v športni dvorani pri Vzgojno izobraževalnem zavodu Višnja Gora sta bila tudi župan Dušan Strnad in podžupan Tomaž Smole.

 

Na drugem koncertu v rodni Višnji Gori so se Marku Vozlju in njegovemu bendu, tako kot lani, na odru pridružili Višnjanski fantje, ki so nedavno praznovali svojo deseto obletnico delovanja. Skupaj z Vozljem je zapela tudi vse bolj uveljavljena Glasbena skupina Amabile, ki jo sestavljajo štiri punce, sestri Nika in Polona Škoda iz Zagradca ter sestri Manca in Monika Hočevar iz Ambrusa. Slednje so v akapela izvedbi pesmi Kako lep je ta svet obiskovalcem pričarale prihajajoče božično – novoletne praznike.

Marko Vozelj je med koncertom obiskovalcem iz vseh koncev Slovenije ponosno delil novico, da je nedavno postal Ambasador občine Ivančna Gorica, saj ga je domači župan imenoval za promotorja na področju slovenske popularne glasbe. Kot pravi mu je to v veliko čast in zadovoljstvo, naziv Ambasador pa že nosi z velikim veseljem.

Ob zaključku je za spletni portal ivancna-gorica.si povedal, da se bo tradicija koncertov v Višnji Gori še nadaljevala. »Vzdušje pred domačo publiko je res fantastično in lahko govorim o samih presežkih«. Kot nam je še zaupal je želja, da bi v naslednjem letu pripravil večji koncert, kjer bi s številnimi glasbenimi prijatelji, obeležil svojo tridesetletnico glasbene poti.

Zadnje novice

Sorodne vsebine