7.7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

(FOTO) Znana estradnica nogometnemu reprezentantu: »Ti, mali črv, me lahko samo sanjaš. Zastonj si mi poslal fotografijo svojega mikro penisa.«

»Ti, črv bolan, lahko montiraš posnetke in slike, kot ti pade na pamet, lahko narediš posnetek, kako ti z golo zadnjico sedim na obrazu, lahko si izmisliš, karkoli želiš, a ne boš ogrozil mojega zakona, niti družine, pa tako si si, črv, to želel,« je nogometašu Ognjenu Vranješu, bosanskemu reprezentantu in trenutnemu igralci Anderlechta, napisala srbska estradnica Jelena Karleuša Tošić.

Okoli božiča je v Srbiji prišlo do velikega škandala, ko so se razširile govorice, da se Karleuša in Duško Tosić ločujeta. Tosić naj bi namreč našel zelo žgačkljiva sporočila in slike v njenem mobilnem telefonu. Par je hitro zanikal govorice.

Nato so v javnost prišle fotografije gole estradnice (ogledate si jih lahko TUKAJ), ki jih je poslala moževemu prijatelju. Na teh fotografijah se vidi tudi Vranješ, ki ga je Karleuša obtožila, da stoji za afero.

Na družbenem omrežju Facebook mu je ostro napisala:

»Ti, črv mali, nikjer več ne boš igral nogometa. V nobenem klubu, niti za reprezentanco. V Bosni vedo, da si shizofren kreten, da te nihče ne potrebuje. Vsi te prezirajo, ker si fašistični in rasistični gnoj.

Ti, črv bolan, lahko montiraš posnetke in slike, kot ti pade na pamet, lahko narediš posnetek, kako ti z golo zadnjico sedim na obrazu, lahko si izmisliš, karkoli želiš, a ne boš ogrozil mojega zakona, niti družine, pa tako si si, črv, to želel. Pomilujem tvojo ženo in tvojega otroka, črv! Bežite! Izselite se, črv! Hitro!!!!

Za ceno mojega življenja, za ceno ločitve. Ne bom se, tudi če mi grozijo s smrtjo. In ti, mali črv, me lahko samo sanjaš. Zastonj si mi poslal fotografijo svojega mikro penisa. To sem izbrisala. Zastonj si mi pošiljal darila, rože, zastonj si mi grozil in me izsiljeval, da me boš križal. Zastonj si grozil, da se boš zaradi mene ubil. Ti, črv, meni ne moreš do živega.

Duško Tošić je za tebe, črv majhen, nekdo, ki mu ne sežeš do kolen. Niti kot nogometaš, niti nista enaka. Ti si črviček in pička, ki želi slavo, ki jo nikoli ne boš imel. On je v primerjavi s tabo moški in človek. Človek! Skupaj se ti smejiva, črv! Vsi se ti smejijo. Smejijo se ti pevke, veliko jih je, ki si jim pošiljal sporočila in fotografije.

Moj nasvet tebi je, da se takoj ubiješ. Takoj! Ker je bo jebal prvi moški, ki ga boš srečal. Jebal te bo, ker si mučenec, ki je trčil ob mater dveh otrok in ženo tako, kot nobenem moški ne bi. To počno samo gnide, kot si ti. Jebem te, ti zlobno seme deviantno. Svoje si končal.«

Zadeva je šla v Srbiji tako daleč, da je estradnica pa pomoč poklicala predsednika Aleksandra Vučića, naj posreduje, da se medijska norija ustavi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine