7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

FOTO: Slovenski raper pretresen: Pred razvpito zabavo so bili vandalizirani in poškodovani

Črni plakati,  so tradicianalno po poletju preplavili mesto in razkrivajo, da najpopularnejši slovenski reper 6Pack Čukur ponovno prireja svojo razpito zabavo ob rojstnem dnevu v štajerski prestolnici, kjer gosti vso smetano slovenske estrade, politike in športne ase, ki se ob spremenjenem ambientu najpopularnejšega mariborskega kluba, izbrani večerji in koktailih zabavajo pozno v noč.

Priprave na letos še večji in glamuroznejši dogodek, so tudi letos zavite v tančico, kaj točno se pripravlja nam, ne vodstvo Niagare ne 6Pack osebno, še niso razkrili. So jih pa v noči na ponedeljek močno pretresle novice, da so plakati, ki napovedujejo dogodek, močno vandalizirani in poškodovani. Nepridipravi so se plakatov lotili z barvami in popisali vsebino v Niagara je Jungla.

Kaj točno so želeli povedati nikomur ni znano, so pa tako vodstvo Niagare kot 6Pack Čukur močno pretereseni in razočarani nad dejstvom, da jim nekdo želi tako škodovati.

‘Vsekakor bomo uporabili vsa pravna sredstva, da storilce najdemo in jih tudi s to izjavo pozivamo, da se predajo organom oblasti’ : je povedal vodja Niagare, Marko Kokol, vidno utrujen zaradi nočnih dogodkov. ‘ stroškov škode še nismo ocenili in tudi še ne določil strategijo sanacije škode’ je še izjavil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine