12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

(FOTO) Prva dama ZDA Melania Trump tudi letos sprejela božično drevo, ki bo krasilo Belo hišo

Vse od leta 1966 dalje prihod božičnega drevesca v Belo hišo predstavlja ikonično praznično tradicijo. Kljub epidemiji novega koronavirusa, tudi letos ni nič drugače. Marsikomu se je narisal nasmeh na obrazu, ko je videl prizor, kako ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump, prešerne volje stopi pred vhod Bele hiše in prevzame dobrih pet metrov visoko božično drevo.

 

Ko je Melania Trump stopila pred znameniti vhod Bele hiše, je na račun izbrane oprave delovala, kot da bi stopila naravnost z modne piste v središču visoke mode v Parizu. Nadela je namreč čudovit volneni plašč v črno-beli barvi pod katerega se je podpisala luksuzna modna hiša Balenciaga.

Za plašč z nagubanimi rokavi in visokim “prevelikim” ovratnikom, ki je na Melaniji odlično izgledal, medtem ko se je ta premikala v bližini kočije, ki je božično drevesce pripeljalo, je potrebno odšteti približno 3.700 ameriških dolarjev, poroča Breitbart. Prva dama je videz dopolnila s svojim najljubšim parom črnih semiš čevljev francoskega modnega oblikovalca Christiana Louboutina, ki jih pogosto nosi, ko napoči čas za zimske temperature. Pozabila pa ni niti na ujemajoče rokavice v črni barvi znamke Bottega Veneta. Modni navdušenci, ki redno spremljajo, kaj Melania obleče, vedo, da izbira rokavic ne čudi, saj velja za pravo modno navdušenko nad njimi.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine