14.4 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

(FOTO) Pevka povsem šokirala z novo postavo: Počakaj, kam je izginila Adele?

»Hvala vam za rojstnodnevno ljubezen. Upam, da ste varni v tem norem času. Rada bi se zahvalila vsem, ki tvegajo svoje življenje, da nas rešijo. Res ste angeli,« je pevka Adele na Instagram profilu zapisala pod svojo novo fotografijo.

 

Praznovala je namreč svoj 32. rojstni dan. Glamuroznega praznovanja glede na dane razmere ni bilo, pevka pa je izkoristila priložnost, da povabi vse, naj še naprej skrbijo za svoje zdravje. A spet je presenetila z novo fotografijo, na kateri pozira v nekoliko tesni kratki obleki. Njeni oboževalci še vedno ne morejo verjeti, koliko se je spremenila. »Nisem te prepoznal, lepa si. Počakaj, kam je šla Adele?« so ji zapisali v komentarjih.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine