5.6 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

(FOTO) Mrtev človek hodi: Fant si je odsekal nos, zašilil uhlje in si potetoviral oči, kot da je mrtvec

Kolumbijski fant, ki je v umetniških krogih znan pod psevdonim “Kalaka Skul”, si je odsekal nos, obsekal oba uhlja, obraz pa potetoviral tako, tako da je njegova glava zdaj videti kot mrtvaška lobanja.

V zadnjih dveh letih se je dal prostovoljno kirurško operirati, saj se nad okostnjaki navdušuje že od svojega zgodnjega otroštva. S preobrazbo je začel po materini smrti, ki je do konca življenja nasprotovala njegovi čudni želji.

Eden od prvih postopkov je bilo sekanje nosu in ušesnih školjk. Kalaka si je nato presekal jezik na pol in ga trajno pobarval na modro. Potem je postopoma nadaljeval s tetoviranjem obraza in očesnih vek. Tetoviral si je tudi del okrog ustnic, glavo pa si je obril »na nulo«, da se vidijo vse njegove tetovaže.
Kolumbijec Kalaka je z objavljanjem svoje pojave v državi povzročil javno kritiko.

»To je tako kot da bi nekdo zavrgel žensko zaradi silikonskih vsadkov. Meni je nov izgled pomagal, da laže sprejmem sebe. Operacije so mi pomagale uresničiti svoje sanje in se ne bom ustavil pri tem. Sem normalna oseba, le malo drugačen od drugih. To je kot drugačen slog oblačenja ali poslušanja glasbe. Dobro se počutim v svoji koži,« pravi Kalaka, ki ga je objavil British Metro.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine