4.8 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

(FOTO) Le kaj sta včeraj malo pred kolesarskimi protesti spletkarila Vajgl in Kučan? Se pripravljata na rušenje Aleksandre Pivec v DeSUS?

Posnetek je nastal včeraj, v petek, 8. maja, ob 15.15 uri pod ljubljanskim objektom Trnovska vrata, ki se ga je poljudno prijelo ime Titanik. Na soncu je sedel Milan Kučan, v senci pa Ivo Vajgl, po besedah naših virov dvojec, ki “na polno spletkari, da bi DeSUS spremenili v Titanik.”

 

Spletni portal Požareport je minuli teden poročal, da je predsednica DeSUS Aleksandra Pivec nedavno preživela strankarski udar. Naši viri pravijo, da za poskusom stojita prav Kučan in Vajgl, ki skušata iz Demokratične stranke upokojencev Slovenije (DeSUS) ustvariti politični derivat Stranko upokojencev Slovenije (SUS). Klice dobivajo zlasti člani DeSUS iz Maribora in Primorske, naj pomagajo pri vzpostavljanju nove infrastrukture.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine