12.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

(FOTO) Išias naš vsakdanji – med ljubitelji maliganov poleg Junckerja tudi ruski premier Medvedjev?

Čeprav se zadnja leta lahko naslajamo nad obnašanjem predsednika Evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja, ki se izgovarja na išias, pa zagotovo ni edini od državnikov, ki rad globoko pogleda v kozarec.

 

Seveda je znano, da imamo tudi pri nas ljubitelje žlahtne kapljice tudi med politiki, in marsikateri ga je zaradi tega tudi »nasrkal« – spomnimo se odstopa ministra Henrika Hjerkeša, pa legendarne vožnje Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki naj bi ga s ceste zrinili »ta beli« (haložan in janževec), pa vragolije legendarnega poslanca LDS Antona Anderliča, pa vse do elektronske cigarete, ki naj bi v delirij spravila sedaj že nekdanjega pravosodnega ministra Gorana Klemenčiča.

Marsikdo pa ve povedati, da so k popivanju nagnjeni zlasti ruski politiki. Že v času Sovjetske zveze je njen vrhovni šef Leonid Brežnjev zaradi pijanosti povzročil številne nerodne situacije, pa tudi kasnejši predsednik Ruske federacije Boris Jelcin je rad spil kakšno vodko preveč. Očitno pa se je takšnih navad oprijel tudi ruski premier Dimitrij Medvedjev – na to nas spomni sicer že stara fotografija, kjer ga s strani podpirata sedaj že nekdanji francoski predsednik Nicolas Sarkozy ter nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi. Ali je Medvedjev na fotografiji trezen ali ne, presodite sami…

Zadnje novice

Sorodne vsebine