-0.8 C
Ljubljana
torek, 31 januarja, 2023

(FOTO) Gianni Rijavec spet navdušuje!

Piše: C. R. 

Gianni Rijavec z vrhunsko spremljevalno skupino -akademskim godalnim kvartetom in profesionalno pop zasedbo!

GIANNI RIJAVEC se z novim glasbenim pop-simfo stilom podaja na koncertne odre po Sloveniji in tudi širše. V spremljevalni skupini so vrhunski akademski glasbeniki. Zvok Giannijevega belega klavirja bo obogatil simfonični zvok godalnega kvarteta in spremljevalnega pop ansambla. Giannijeve balade in nekatere njegove največje uspešnice iz preteklih let so prirejene za godalni kvartet. Koncerti so postavljeni v idilično okolje slovenskih biserov (gradovi, stari mestni trgi,……). Na ta način želi glasbenik še dodatno poudariti neprecenljive lepote Slovenije. Koncert, ki je drugačen in ga glasbeni sladokusci in ljubitelji romantike ne smete zamuditi! Tokrat na Vranskem!

Pred kratkim pa je nastopil na gradu Prem. Občinstvo je napolnilo grajsko dvorišče veličastnega gradu Prem. Gianni Rijavec je nastopil z novim glasbenim pop-simfo stilom »GIANNI RIJAVEC in godalni kvartet«.

Poleg godalnega kvarteta ga spremlja tudi pop ansambel, ki ga sestavljajo prekaljeni glasbeniki Vojko Sfiligoj, Tajana Novak in Matjaž Švagelj. Romantični pop-simfo koncert pomeni odmik od njegovega dosedanjega glasbenega ustvarjanja. Gre za koncert, ki spominja na koncerte klasične glasbe. Namen je pop glasbo predstaviti na drugačen način in sicer v smislu, da pop-zabavna glasba ni namenjena samo zabavi in veseljačenju ampak, da se glasba lahko posluša, tako, kot klasična glasba. Koncert ima zgodbo, katere rdeča nit je mir in ljubezen. Na oder je postavil njegov osnovni inštrument in to je klavir. Za omenjene koncerte je narejen po naročilu in je bele barve. Posebna je tudi koncertna obleka, ki je del performanca-showa.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine