11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 maja, 2024

Fear The Walking Dead: vračajo se, zopet se bomo bali živih mrtvecev

Po vseh preizkušnjah, vzponih in padcih v seriji The Walking Dead, nas bo Morgan Jones od aprila dalje z malih ekranov pozdravljal v seriji Fear The Walking Dead. Seriji se s četrto sezono slednje torej začenjata prepletati, moči pa bosta Morgan Jones in Madison Clark v boju proti živim mrtvecem združila s skrivnostno junakinjo Altheo.

Spoznate jo lahko že 16. aprila, ko bo na kanalu AMC prvi del težko pričakovane četrte sezone te kultne nadaljevanke. Na sporedu bo ob 4. uri zjutraj, saj bodo istočasno serijo premierno predvajali tudi v ZDA, ponovitev pa bo sledila isti dan ob 23. uri. Od druge epizode naprej pa bomo postapokaliptično dogajanje lahko spremljali vsak ponedeljek, od 22. ure dalje.

Prihaja Morgan Jones

Vračajo se, zopet se bomo bali živih mrtvecev! 16. aprila bomo v četrti sezoni namreč lahko pozdravili zasedbo AMC-jeve serije Fear The Walking Dead, ki pa bo še toliko bolj zanimiva, saj bodo gledalci priča prepletu dveh serij. Seriji Fear The Walking Dead se bo namreč pridružil glavni junak iz sestrske nadaljevanke The Walking Dead, Morgan Jones. Igralec Lennie James je bil vesel novega izziva in v velikem pričakovanju, kako se bo njegov lik razvijal v novi seriji. V prihajajoči četrti sezoni serije bosta tako moči v boju proti živim mrtvecem združila priljubljeni Morgan Jones in glavna protagonistka serije Madison Clark, pridružila pa se jima bo tudi skrivnostna Althea.

Skrivnostna Althea – nov karakter v boju proti živim mrtvecem

Althea je še en nov obraz, ki se bo glavnim junakom pridružil v postapokaliptičnem svetu živih mrtvecev. Igralka Maggie Grace je poznana tudi iz priljubljenih serij Lost in The Twilight Saga, kot Althea v seriji Fear The Walking Dead pa predstavlja osebo, ki je predvsem zaradi tega, kakšno je bilo njeno življenje še pred apokalipso, edinstveno usposobljena za preživetje in uspeh. Spoznate jo lahko že 16. aprila, ko bo na kanalu AMC prvi del težko pričakovane nove sezone te kultne nadaljevanke. Na sporedu bo ob 4. uri zjutraj, saj bodo istočasno serijo premierno predvajali tudi v ZDA, ponovitev pa bo sledila isti dan ob 23. uri. Od druge epizode naprej pa bomo postapokaliptično dogajanje lahko spremljali vsak ponedeljek, od 22. ure dalje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine