6.6 C
Ljubljana
nedelja, 17 oktobra, 2021

Drama v šovu Kmetija! Po prepiru z Denisom posredovala zdravniška ekipa

Po dolgih sedmih dneh skupnega bivanja in prilagajanja na težke življenjske razmere se povratniki v resničnostnem šovu vse bolj prepirajo. “A bomo zmogli, da zdržimo, ali se bomo poklali?” se sprašuje Miha, Sabina pa odgovarja: “Težka bo. Denis je kralj, mi smo pa nule tukaj.” Tudi Lara ne skriva svojih zamer do Denisa: “Na k***c mi greš že od pamtiveka!”

 

A prepire prekine nesreča, zaradi katere v gozd prispe zdravniška ekip.  Lara je začutila slabost in ko je želela vstati, da bi bruhala, je izgubila zavest in padla. V skrbeh za njeno zdravje so povratniki vsaj začasno zakopali bojne sekire. Denis jo je celo junaško odnesel v kolibo, nato pa je zaradi resnosti padca in Larinega stanja prišla tudi zdravnica. Odpeljali so jo v bolnišnico.

Želijo da se vrne

“Vem, da je Lara dovolj močna, da bo prišla nazaj z nasmeškom in komaj čakam, da jo vidim,” je dejal Miha in tudi Denis upa, da bo z njo vse v redu. “Mogoče bosta pa zaradi tega še celo postala prijatelja,” je dejal Miha in dodal. “Videl sem ga, kako jo je dvignil kot nežno princesko in jo nesel notr, sem bil čustven. Ko potegneš črto, smo še vedno ljudje in pomagamo drug drugemu.” Denis pa je dodal: “Kljub vsem prepirom in da sva kot pes in mačka, želim, da se vrne.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine