15.7 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Dr. Young-hae Chi: Za podnebne spremembe so krivi Nezemljani, ki živijo med nami. Zemlja je za njih premrzla, zato jo ogrevajo!

Tu so med nami. To nam govorijo že leta in mi vztrajno, pa ne verjamemo nikomur.Ljudje, ki nam govorijo, da so bili doslej med nami, so večinoma zanimive osebe z obrobja, ki so jih mnogi imenovali norci in čudaki, ker verjamejo, da se med ljudmi pojavljajo ljudje, ki niso s tega planeta. Slišali smo že veliko takih zgodb. Od starodavnih vesoljcev, ki se pojavljajo v kamnito izklesanih podobah, ki prikazujejo napredne civilizacije, ki se zavedajo znanja, preko skrivnosti porušenega neznanega letečega predmeta v bližini Roswella, do skoraj vsakodnevnih zgodb o nočnih ugrabitvah, za katere pozneje trdijo, da so jih žrtve naredili nezemljani. Toda na splošno se vsaka od teh zgodb sliši nekoliko komično, saj prihajajo iz nezanesljivih virov.

Zdi pa se, da se bodo stvari zdaj spremenile. Dr. Young-hae Chi, profesor korejskega jezika na univerzi Oxford, ki je po vseh ustreznih uvrstitvah med 10 najboljših univerz na svetu, je šokiral svet s svojo trditvijo – vesoljci so med nami, križajo se z ljudmi zaradi ugrabitev in poskušajo spremeniti ozračje države da jo dovolj ogreje za svoje potrebe. “Zelo mogoče je, da se človeška civilizacija bliža koncu,” je dejal Chi na začetku svojega predavanja z naslovom “Tuje ugrabitve in podnebna kriza”, ki ga je podal leta 2012, ko je prvič predstavil svojo teorijo o prisotnosti vesoljcev v Oxfordu.

V 35-minutnem predavanju Chi citira dr. David Jacobs, ki že leta preiskuje ugrabitve tujcev v Ameriki in verjame, da je glavni poudarek tujih civilizacij kolonizacija zemlje. To, trdi Jacobs, bo to storilo s parjenjem s človekom, da bi ustvarili hibridno vrsto vesoljcev in takšni hibridi danes že hodijo med nami, ne da bi jih znali opaziti. “Ne le, da so znanstveniki in teologi prezasedeni s preživetjem človeške rase, tudi nečloveške vrste se zdijo zanjo izkazale veliko zanimanja,” razlaga Chi in poudarja, da se je pojav nezemljanov med ljudmi popolnoma ujemal z ogromnimi spremembami na planetu, od katerih je največji uporaba jedrskega orožja in podnebne spremembe. Na podlagi tega sklepa, da je projekt ustvarjanja hibridov, ki so bili tuji ljudje, odgovor na propad naše vrste, ki je zagotovo za vogalom, obenem pa trdi, da če se na tej točki sprožijo ljudje, lahko vesoljci dokažejo, da lahko preživimo in smo vredni ohranjanja.

Natančneje na POVEZAVI.

Zadnje novice

Sorodne vsebine