32.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Dela RTV SLO pevki Kuštrinovi krivico?

Slovenska pevka Vanja Kuštrin pravi, da ji RTV Slovenija dela krivico. Razjezila jo je zavrnitev nastopa v paradni glasbeni oddaji nacionalne televizije Slovenski pozdrav. Obregnila se je ob urednika oddaje Andreja Hoferja, ki je dejal da je gostovanje zavrnil zaradi nižje kakovosti besedila pesmi, produkcijskih razlogov in dalmatinskega melosa. 

Kuštrinova se jezi tudi na Igorja Kadunca,  ki naj bi ji celo namigoval, da mu grozi. Pevka pa pravi, da bo o dogajanju redno obveščala tako nadzorni in programski svet RTV pa tudi svoje sledilce na družbenih omrežjih.

»Ker gre za diskriminacijo in “za lase privlečene argumente” (ki za nekatere veljajo, za druge pa več kot očitno ne) in ker ni pošteno do poslušalcev in gledalcev, da mi urednik g. Andrej Hofer ne da priložnosti za gostovanje v oddaji Slovenski pozdrav, čeprav imam iste pravice kot ostali glasbeniki in je publika tista, ki odloča, vas naprošam o ponovnem premisleku in premiku zadeve na bolje v skladu z mojim pozivom,« je med drugim zapisala pevka. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine