17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Damjan Murko postal gostinec! “Ne želim, da me osebje vika in kliče šef, čeprav to sem.”

Na uho nam je prišla informacija, da je slovenski slavček postal gostinec. Ker Murko svoje zasebnosti ne skriva, smo se odločili slišano preveriti kar pri najboljšem samopromotorju na naših tleh. “Joj, kako sem vesel, da ste to novico izbrskali sami! Nič ne povem, pridite v Maribor v Feniks caffe and lounge in vam bom vse lepo razložil,” nas je povabil. In res smo šli.

Urejen od glave do peta, kot smo to pri njem vajeni, nas je z nasmeškom na obrazu sprejel in nas povabil na veliko teraso, kjer smo ob kavici in penini poklepetali, kako zelo je to res, da je prevzel lokal, in kakšna je pravzaprav njegova funkcija v tem lokalu: “Že dolgo sem sanjal o tem, da bi poslal glavni menedžer lokala, ki je vreden svojega imena, ki dela na visokem nivoju in bi se v njem jaz kot gostje dobro počutili. Ponudila se je priložnost, ki sem jo sprejel z odprtimi rokami. Postal sem vodja, menedžer in skrbim za piar gostinskega obrata.”

V lokalu njegove pesmi
Murko sicer prisega na osebni pristop: “Ne želim, da me osebje vika, da me kliče šef, (čeprav to sem), rad bi bil bližje ljudem, ki bi se z menoj lahko identificirali, fotografirali in ob kavici poklepetali z mano, saj bom večina časa prisoten v lokalu. Nič ne sme biti prepuščeno naključju, želim, da gre vse skozi moje rentgensko oko. Če želim, da se ljudje dobro počutijo, da bodo radi prihajali k nam, moram za to tudi sam poskrbeti. Seveda je
pa glasba prva v mojem življenju. Zadnja pesem Ne zaklepaj vrat srca se že zelo vrti na radijskih postajah, tako da jo bo moč slišati tudi na mojem novem delovnem mestu.”

“Veselim se novih izkušenj in verjamem, da se bom v novi vlogi dobro znašel. Stopil sem iz cone udboja in sem pripravljen na nove izzive. Verjamem v svoje sposobnosti in vem, da mi bo uspelo, kot vsaka stvar, katere se lotim z veliko odgovornostjo, profesionalnostjo in predvsem s srcem.”

Škandal24

Zadnje novice

Sorodne vsebine