5.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Čarobni dan v Arboretumu Volčji potok

V Arboretumu Volčji potok danes od 10. ure dalje poteka prireditev Čarobni dan. Obiskovalci bodo lahko sodelovali tudi na več kot 150 športnih, plesnih, glasbenih, razvedrilnih, ustvarjalnih, jezikovnih in drugih otroških delavnicah.

Otroci se bodo tako lahko med drugim udeležili otroškega teka, preizkusili v plezanju po plezalni steni in jahanju konj ter si ogledali pristanek helikopterja Slovenske vojske, ki si ga bodo lahko tudi pobliže ogledali. Spoznavali pa bodo tudi eksotične živali.

Za glasbeno popestritev bodo med drugim poskrbeli Omar Naber, Pepel in kri, Eva Černe, Nuša Derenda, Regina, Rebeka Dremelj, Alenka Gotar, Anže Šuštar, Nuška Drašček ter čarodej Toni.

Ker pa Čarobni dan v Arboretumu praznuje že 10. rojstni dan, se bodo okoli 13. ure obiskovalci lahko posladkali s torto velikanko, pri tem pa še ogledali nastop akrobatske skupine Dunking Devils.

Kot so še sporočili organizatorji, bo tudi tokratni Čarobni dan imel dobrodelno noto. Skupaj z množico društev bodo namreč več kot 10 otrokom iz socialno šibkejšega okolja in mladim talentom podarili obiskovanje različnih obšolskih dejavnosti.

Zadnje novice

Sorodne vsebine