13.9 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Burno ločevanje Jelinčiča in Monike: »Gospa se je odločila za mlajšega ljubimca, a hiše na Obali ne bo dobila, ker vanjo ni vložila niti ficka!«

“Gospa se je odločila za mlajšega ljubimca, odšla in pozabila, da ima družino,” je Zmago Jelinčič Plemeniti za naš portal komentiral ločitev od Monike Zupanc Jelinčič. Priznal je, da je trenutno v zelo stresnem obdobju, vendar nam je vseeno razkril, kaj bo storil glede hiše nad Obalno cesto, ki je pisana na njegovo bivšo ženo. Skoparil pa ni niti s svojim mnenjem glede poslov Monikinega mlajšega ljubimca.

O aferi Monike Jelinčič in ločevanju zakoncev Zmaga in Monike Jelinčič smo že poročali. Kaže pa, da bo vojna med bivšma zakoncema eksplozivna – v igri je namreč vepremičnina na slovenski obali.

“Parcela je bila darilo, a sem potem jaz delal na tej hiši. Vse sem plačeval jaz, ona ni plačala ničesar in niti ficka ni vložila vanjo. Vložil sem zahtevo za vrnitev tega darila, saj se po zakonu darila velike vrednosti lahko vračajo. Narejena je bila darilna pogodba in gospa bo morala v skladu z zakonom to vrniti. Čisto vse sem jaz plačal,” je pojasnil Jelinčič za portal regionalobala.si.

Več preberite na POVEZAVI

Zadnje novice

Sorodne vsebine